Vyberte si
parametry receptu

Paella s králičím masem/Arroz con conejo/

Islas Baleares | Paelly

Omyté králičí játra osmahneme na grilu a dáme do mlýnku spolu s šafránem, petrželkou a 2 stroužky česneku.
Králičí maso si omyjeme a osušíme a rozporcujeme na menší kousky. Cibuli si oloupeme a nakrájíme nadrobno.
V pánvi na paellu si rozpustíme sádlo a olej, opečeme zbylé, neloupané stroužky česneku, které po osmahnutí vyhodíme. Přidáme cibuli spolu s králičím masem a opečeme na prudkém ohni. Osolíme a opepříme. Přidáme vodu a necháme vařit 10 minut. Přidáme rýži a skořici.
V mlýnku si rozdrtíme ingredience, které jsme si nachystali, přilijeme trochu vývaru z rýže, promícháme a vlijeme do pánve. Chvíli povaříme a popř. dochutíme.

  • Žánr: Fitness
  • Doba přípravy: 45 minut
  • Energie: 2 244 kcal. / 9 391 kJ
  • Bílkoviny: 49,68 g
  • Sacharidy: 205,03 g
  • Tuky: 124,00 g
  • Cholesterol: 175,60 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
 Paella s králičím masem / Arroz con conejo

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.5 g Pravý šafrán - blistr Detail
  • 250 g rýže
  • 0.5 králíka
  • 1 cibule
  • 1 palička česneku
  • 1 velká lžíce vepřového sádla
  • Sůl
  • Pepř
  • Petžel
  • Špetka skořice
  • 8 dl vody

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.