Vyberte si
parametry receptu

Pikantní omáčka/Salsa picante/

Cataluña | Omáčky

Na pánvi rozehřejeme vinný ocet, přidáme tymián, bobkový list, nadrobno nakrájenou šalotku, a pepř. Vše lehce povaříme a přidáme vývar, necháme vařit další 2 minuty a následně rozmixujeme.
V dalším hrnci si rozpustíme máslo a přidáme mouku a přidáme do již hotové rozmixované omáčky, dobře promícháme, dochutíme a přidáme nakrájenou petržel.

  • Doba přípravy: 30 minut
  • Energie: 197 kcal. / 824 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek, mléko
  • Bílkoviny: 4,47 g
  • Sacharidy: 26,94 g
  • Tuky: 8,72 g
  • Cholesterol: 22,60 mg
Hodnocení receptu
Pikantní omáčka / Salsa picante

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 50 g hladké mouky
  • 20 g másla
  • 2 dl vývaru
  • Pepř bílý mletý
  • 50 g šalotky
  • 0.5 bobkového listu
  • Sůl
  • Petržel
  • Tymián

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.