Vyberte si
parametry receptu

Slávky na katalánský způsob/Mejillones a la catalana/

Cataluña | Rybí

Slávky očistíme a omyjeme, dáme do hrnce s vodou, osolíme, opepříme a vaříme.
Na pánvi si osmažíme cibulku na jemno nakrájenou, rajčata na kousky, česnek a petržel a nakonec přidáme vodu z vaření slávek.
Do dalšího hrnce dáme bílé víno, přidáme slávky a již zhotovenou směs z pánve. Vše dobře zamícháme a necháme chvíli dusit.
Slávky nakonec servírujeme posypané nakrájenou petrželkou.

  • Žánr: Fitness
  • Doba přípravy: 30 minut
  • Energie: 559 kcal. / 2 341 kJ
  • Pozor obsahuje: mořské plody
  • Bílkoviny: 25,85 g
  • Sacharidy: 8,50 g
  • Tuky: 43,62 g
  • Cholesterol: 0 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Slávky na katalánský způsob / Mejillones a la catalana

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.5 kg slávek
  • 80 g cibule
  • 80 g rajčat
  • 1 stroužek česneku
  • Pepř bílý mletý
  • Voda
  • Sůl
  • Petržel

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.