Vyberte si
parametry receptu

Sněhové cukroví/Tocino de cielo/

Murcia | Dezerty

V hrnci smícháme vodu, cukr, citronovou kůru a skořici, přivedeme k varu, odstavíme z plotny, přecedíme přes jemné sítko a necháme v menším hrnci zchladnout.
Ve skleněné míse našleháme žloutky a postupně je vmícháváme do uvařené hmoty v menším hrnci. Ten poté vložíme do většího hrnce s vroucí vodou a vaříme asi 15 minut. Necháme zchladnout a polijeme karamelem. Podáváme nakrájené jako kousky dortu.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 60 minut
  • Energie: 1 259 kcal. / 5 267 kJ
  • Bílkoviny: 14,50 g
  • Sacharidy: 315,05 g
  • Tuky: 27,60 g
  • Cholesterol: 870,00 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Sněhové cukroví / Tocino de cielo

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 6 žloutků
  • 0.5 kg cukru krystal
  • Nastrouhaná citrónová kůra z jednoho citrónu
  • Skořice celá
  • 0.5 l vody
  • 200 ml karamelu

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.