Vyberte si
parametry receptu

Vesnická omeleta/Tortilla de payés/

Cataluña | Tapasy

Žampiony očistíme a nakrájíme na menší kousky. Špek si nakrájíme na drobno a osmahneme. Přidáme nakrájené žampiony a petržel. Osmažíme a necháme stranou - scedíme.
Rozmícháme si vejce, osolíme a opepříme je a přidáme již hotovou směs ze žampionů. Zbytek oleje dáme na pánev, vlijeme připravenou směs a omeletu osmažíme.
Můžeme podávat jak teplou, tak studenou.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 20 minut
  • Energie: 797 kcal. / 3 336 kJ
  • Pozor obsahuje: vaječný bílek
  • Bílkoviny: 15,97 g
  • Sacharidy: 2,90 g
  • Tuky: 80,20 g
  • Cholesterol: 605,50 mg
  • Druh tapasu: teplé
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Vesnická omeleta / Tortilla de payés

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 4 vejce
  • 100 g žampiónů
  • 60 g špeku
  • Pepř bílý mletý
  • Sůl
  • Petržel

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.