Vyberte si
parametry receptu

Česneková polévka/Sopa de ajo montaňesa/

Cantabria | Polévky

V hrnci rozpálíme olej a přidáme oloupaný a nakrájený česnek. Jakmile lehce zrůžoví, pomačkáme vidličkou, aby pustil šťávu a dáme z hrnce pryč. Přidáme starší chléb nakrájený na kostičky a osmahneme. Hrnec dáme stranou z plamene, přidáme sladkou papriku a zamícháme. Zalijeme 1 L vody, osolíme a necháme povařit na mírném ohni cca 10 minut. Rozmícháme vejce a přilijeme do polévky. Chvíli povaříme a servírujeme.

  • Žánr: Posilující
  • Doba přípravy: 25 minut
  • Energie: 733 kcal. / 3 069 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek, vaječný bílek
  • Bílkoviny: 15,13 g
  • Sacharidy: 59,15 g
  • Tuky: 47,62 g
  • Cholesterol: 290,00 mg
Hodnocení receptu

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 30 g Sladká paprika mletá 125g Detail
  • 200 g včerejšího chleba
  • 3 stroužky česneku
  • 2 vejce
  • 1 l vody
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.