Vyberte si
parametry receptu

Hovězí s pikantní sýrovou omáčkou/Solomillo al queso picón de tresviso/

Cantabria | Masité (hovězí)

Na pánvi rozpálíme olej, na kterém dozlatova osmažíme nakrájenou cibulku, přidáme brandy a flambujeme,přidáme sýr  a mléko a necháme vařit, dokud nevznikne krém. Osolíme a opepříme, přepasírujeme přes jemné síto a dáme stranou. Plátky svíčkové osmažíme na oleji a přelijeme uvařeným, sýrovým krémem. Ozdobíme snítkou čerstvé petržele.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 30 minut
  • Energie: 642 kcal. / 2 686 kJ
  • Pozor obsahuje: mléko
  • Bílkoviny: 46,80 g
  • Sacharidy: 12,58 g
  • Tuky: 33,83 g
  • Cholesterol: 166,00 mg
  • Druh masa: hovězí
Hodnocení receptu
Hovězí s pikantní sýrovou omáčkou / Solomillo al queso picón de tresviso

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 1 dl Brandy Brigadier 1L, 36% alc. Detail
  • 400 g hovězí svíčkové
  • 0.25 l mléka
  • 100 g pikantního, plísňového sýru
  • 1 cibuli
  • Sůl
  • Pepř
  • Petržel

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.