Vyberte si
parametry receptu

Česneková polévka/Sopas de ajo a la castellana/

Castilla y León | Polévky

Do hrnce dáme olej a osmahneme česnek nakrájený na pásky. Jakmile lehce zrůžoví, přidáme jamón a chorizo nakrájené na kousky a opět lehce orestujeme. Přidáme kostičky tvrdého chleba, zasypeme sladkou a pálivou paprikou a ihned přidáme vodu, aby nám paprika nezhořkla. Vaříme 5- 8 minut. Nakonec do polévky rozklepneme vejce a můžeme podávat.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 45 minut
  • Energie: 755 kcal. / 3 158 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek, vaječný bílek
  • Bílkoviny: 28,80 g
  • Sacharidy: 35,73 g
  • Tuky: 90,80 g
  • Cholesterol: 580,00 mg
Hodnocení receptu
Česneková polévka / Sopas de ajo a la castellana

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 30 g Sladká paprika mletá 125g Detail
  • 30 g Pálivá paprika mletá 125g Detail
  • 4 vejce
  • 4 stroužky česneku
  • Sůl
  • Voda
  • 100 g tvrdého chleba do polévky
  • 50 g choriza

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.