Vyberte si
parametry receptu

Pečená kančí panenka/Lomo de jabalí asados/

Castilla y León | Masité (kančí)

Kančí maso dáme do hrnce spolu se sladkou a pálivou paprikou, oloupanými a rozdrcenými česneky, solí, oreganem, vínem a vodou. Dáme uležet do lednice na 24 hodin. Občas obrátíme. Po tomto čase maso scedíme, dáme do pečící mísy, potřeme sádlem, posypeme nakrájenou slaninou, okolo dáme oloupané brambory a dle potřeby podlijeme trochou směsi z naložení a dáme péct. Občas obrátíme. Jakmile je vše měkké, můžeme servírovat.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 105 minut
  • Energie: 1 086 kcal. / 4 544 kJ
  • Bílkoviny: 35,82 g
  • Sacharidy: 56,34 g
  • Tuky: 68,74 g
  • Cholesterol: 194,50 mg
  • Druh masa: kančí
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Pečená kančí panenka / Lomo de jabalí asados

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 30 g Tomate Frito 400g Tetra Pack Detail
  • 1 g Pálivá paprika mletá 125g Detail
  • 300 g kančí panenky
  • 2 stroužky česneku
  • 100 g vepřového sádla
  • 50 g vepřové slaniny
  • 12 malých brambor
  • 1 sklenice vody
  • Sůl
  • Oregano

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.