Vyberte si
parametry receptu

Hovězí maso pečené na olivách/Carne de ternera al horno/

Asturias | Masité (hovězí)

Očištěné maso dáme do pekáče, poklademe olivami, osolíme, opepříme a posypeme mletou paprikou. Vložíme do trouby. Brambory omyjeme, oloupeme a vložíme k masu. Nakonec přidáme nakrájenou cibuli, rajče, papriku. Na maso dáme máslo a lehce podlijeme. Pečeme do měkka při střední teplotě.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 120 minut
  • Energie: 690 kcal. / 2 888 kJ
  • Bílkoviny: 35,85 g
  • Sacharidy: 48,80 g
  • Tuky: 41,32 g
  • Cholesterol: 150,00 mg
  • Druh masa: hovězí
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Hovězí maso pečené na olivách / Carne de ternera al horno

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 100 g Černé olivy bez pecky 350g Detail
  • 3 g Sladká paprika mletá 125g Detail
  • 400 g hovězího černého masa
  • 400 g brambor
  • 2 rajčata
  • 1 cibule
  • 1 velká lžíce másla
  • 0.5 ks čerstvé zelené papriky
  • Sůl
  • Pepř

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.