Vyberte si
parametry receptu

Kuřecí salát s chřestem/Ensalada de verano con pollo y espárragos/

Cantabria | Tapasy

Kuřecí prsa uvaříme v osolené vodě s cibulí, trochou bílého vína a olejem. Po uvaření scedíme a nakrájíme na drobné kousky. Listy salátu omyjeme a natrháme na kousky. Smícháme s kuřecím masem. Chřest nakrájíme na kousky a přimícháme do salátu. Majonézu smícháme s kečupem a vmícháme do salátu. Salát servírujeme uprostřed talíře ozdobený proužky zbylého chřestu a červenou paprikou nakrájenou na proužky.

  • Žánr: Romantická
  • Doba přípravy: 40 minut
  • Energie: 524 kcal. / 2 192 kJ
  • Bílkoviny: 33,29 g
  • Sacharidy: 12,98 g
  • Tuky: 30,17 g
  • Cholesterol: 75,00 mg
  • Druh tapasu: studené
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Kuřecí salát s chřestem / Ensalada de verano con pollo y espárragos

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 330 g bílého chřestu
  • 300 g kuřecích prsou
  • 4 l zeleného salátu
  • 1 červená paprika
  • 1 polévková lžíce majonézy
  • 4 polévkové lžíce kečupu
  • Sůl
  • Voda

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.