Vyberte si
parametry receptu

Květáková polévka/Sopa de coliflor/

Murcia | Polévky

Květák zbavíme listů a omyjeme. Rozlámeme na menší kousky.
Do hrnce dáme vřít vodu dle potřeby a poté vložíme kousky květáku. Vaříme na mírném ohni.
Stroužky česneku oloupeme a opečeme na olivovém oleji. Jakmile je květák měkký, přidáme stroužky česneku, balsamický ocet a 1 lžíci olivového oleje.
Necháme chvíli povřít a můžeme podávat.

  • Žánr: Fitness
  • Doba přípravy: 35 minut
  • Energie: 243 kcal. / 1 017 kJ
  • Bílkoviny: 7,62 g
  • Sacharidy: 15,40 g
  • Tuky: 16,91 g
  • Cholesterol: 0 mg
Hodnocení receptu
Květáková polévka / Sopa de coliflor

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.5 dl Balsamický vinný ocet Reserva 0,25L Detail
  • 1 středně velký květák
  • 2 stroužky česneku
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.