Vyberte si
parametry receptu

Mátová omáčka/Salsa de menta/

Castilla y León | Omáčky

Smícháme natrhanou mátu na kousky spolu s vinným octem, cukrem, paprikou a mírně rozpuštěným máslem. Tato omáčka je skvělá na zvěřinu a pečená masa.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 15 minut
  • Energie: 383 kcal. / 1 602 kJ
  • Pozor obsahuje: mléko
  • Bílkoviny: 0 g
  • Sacharidy: 6,80 g
  • Tuky: 40,25 g
  • Cholesterol: 105,00 mg
Hodnocení receptu
Mátová omáčka / Salsa de menta

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.5 dl Balsamický vinný ocet Reserva 0,25L Detail
  • 30 g Sladká paprika mletá 125g Detail
  • 1 velká lžíce máty
  • 1 velká lžíce cukru
  • 100 g másla

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.