Vyberte si
parametry receptu

Paella s kukuřicí/Arroz con millo tierno/

Islas Canarias | Paelly

Kukuřici oloupeme, nožem oddělíme jednotlivé zoubky kukuřice a palice dáme vařit do vody, do které po uvaření namočíme rýži.
Do pánve dáme olej, na kterém osmahneme oloupaný, 2 ks nadrobno nakrájeného česneku, cibuli a oloupaná, rozdrcená rajčata bez semínek. Přidáme zoubky kukuřice, vývar z kukuřičných palic, sůl, pepř a drcený šafrán. V půli vaření přidáme rýži a necháme vařit dalších 15 minut.
Rozdrtíme dva zbylé česneky s petrželí a přidáme do rýže a pár sekund necháme ještě provařit a dáme stranou z ohně. Necháme dojít 5 minut a podáváme.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 40 minut
  • Energie: 1 384 kcal. / 5 792 kJ
  • Bílkoviny: 23,12 g
  • Sacharidy: 204,15 g
  • Tuky: 45,48 g
  • Cholesterol: 0 mg
Hodnocení receptu
Paella s kukuřicí / Arroz con millo tierno

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.025 g Pravý šafrán - blistr Detail
  • 400 g rýže
  • 2 čerstvé kukuřice
  • 4 česneky
  • 1 cibule
  • Špetka pálivého pepře
  • Sůl
  • Petržel
  • 1 l vody

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.