Vyberte si
parametry receptu

Jehněčí maso dušené na víně/Carne de cordero en salsa/

Islas Canarias | Masité (jehněčí)

Jehněčí maso rozporcujeme na kousky, osmahneme na oleji a dáme stranou.
V hrnci si osmahneme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme osmažené maso a zalijeme vínem. Snížíme teplotu a přidáme vodu tak, aby bylo maso ponořené. Po 30 minutách přidáme mrkev na menší kousky, čtvrtky brambor a sůl. A necháme vařit. Po 15 minutách vypneme, přidáme nakrájenou petrželku a podáváme.

  • Žánr: Posilující
  • Doba přípravy: 60 minut
  • Energie: 1 034 kcal. / 4 326 kJ
  • Bílkoviny: 34,31 g
  • Sacharidy: 52,09 g
  • Tuky: 74,95 g
  • Cholesterol: 0 mg
  • Druh masa: jehněčí
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Jehněčí maso dušené na víně / Carne de cordero en salsa

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 2 dl Vega Libre Blanco 2014 Detail
  • 0.5 kg jehněčího masa (kýta)
  • 0.25 kg cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 3 střední mrkve
  • 0.25 kg brambor
  • Sůl
  • Petržel
  • Voda

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.