Vyberte si
parametry receptu

Paella s mořskými plody/Arroz con marisco/

Andalucía | Paelly

Syrové langusty a krevety oloupeme, poslouží nám pouze masitá část. Na pánvi rozehřejeme olej a osmahneme na něm na drobno nakrájenou cibuli, papriku, šafrán a rajčata. Poté přidáme omyté mušle, a jakmile se teplem začnou rozevírat, přidáváme langusty a krevety, papriku a vodu. Povaříme 10 minut a přisypeme rýži. Vody musí být na pánvi vždy dvakrát více než rýže. Vaříme dle potřeby 15-20 minut. Dáváme pozor, aby se rýže nerozvařila. Podáváme teplé.

  • Žánr: Fitness
  • Doba přípravy: 45 minut
  • Energie: 1 639 kcal. / 6 860 kJ
  • Bílkoviny: 130,25 g
  • Sacharidy: 163,50 g
  • Tuky: 49,09 g
  • Cholesterol: 1 220,00 mg
Hodnocení receptu
Paella s mořskými plody / Arroz con marisco

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 30 g Sladká paprika mletá 125g Detail
  • 0.25 g Pravý šafrán - blistr Detail
  • 4 langusty
  • 4 krevety
  • Sůl
  • 0.5 kg mušlí
  • 1 cibule
  • Voda
  • 2 sterilované červené papriky
  • 2 čerstvá rajčata
  • 400 g rýže na paellu

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.