Vyberte si
parametry receptu

Paella s vepřovými žebírky/Arroz con costillejas/

Murcia | Paelly

Na pánvi rozehřejeme olivový olej a osmažíme na něm do zlatova papriky nakrájené na proužky a jednotlivá žebírka. Poté přidáme na malé kousky nakrájené fazolové lusky, stroužky česneku a petrželovou nať. Rajče spaříme, oloupeme, nakrájíme na menší kousky a přisypeme na pánev. Necháme prohřát asi 6 minut, poté přilijeme vodu dle potřeby, osolíme a přidáme šafrán. Necháme vařit 12 minut. Poté přidáme rýži a vaříme dalších 20 minut.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 55 minut
  • Energie: 1 551 kcal. / 6 493 kJ
  • Bílkoviny: 45,29 g
  • Sacharidy: 84,68 g
  • Tuky: 110,27 g
  • Cholesterol: 0 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Paella s vepřovými žebírky / Arroz con costillejas

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.25 g Pravý šafrán - blistr Detail
  • 400 g vepřových žebírek
  • 20 g červené papriky
  • 0.125 g zelených fazolových lusků
  • 1 česnek
  • 1 vyzrálé rajče
  • Petrželová nať
  • Sůl
  • 200 g rýže

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.