Vyberte si
parametry receptu

Brambory pečené v ohni/Patatas asadas bajo la ceniza/

Murcia | Tapasy

Tento pokrm připravujeme venku v ohništi. Brambory umyjeme a osušíme, poté je hodíme buď celé do ohně, nebo je zabalíme do alobalu. Občas je klacíkem otočíme.
Jí se teplé, překrojené na půl, potřené máslem a osolené.

  • Žánr: Romantická
  • Doba přípravy: 120 minut
  • Energie: 555 kcal. / 2 323 kJ
  • Pozor obsahuje: mléko
  • Bílkoviny: 5,00 g
  • Sacharidy: 45,80 g
  • Tuky: 41,00 g
  • Cholesterol: 105,00 mg
  • Druh tapasu: teplé
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Brambory pečené v ohni / Patatas asadas bajo la ceniza

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 500 g brambor podobné velikosti
  • 100 g másla
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.