Vyberte si
parametry receptu

Pečená pražma/Sama al horno al gusto conejero/

Islas Canarias | Rybí

Vykuchanou pražmu omyjeme, osušíme a dáme do zapékací misky a po obou stranách lehce nařízneme. Cibuli nakrájíme nadrobno a dáme na rybu. Zakapeme šťávou z citrónu a pak z pomeranče. Zalijeme vínem a přilijeme olej. Dáme péct do trouby na střední teplotu a pečeme dozlatova.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 40 minut
  • Energie: 1 196 kcal. / 5 006 kJ
  • Bílkoviny: 38,54 g
  • Sacharidy: 19,44 g
  • Tuky: 99,56 g
  • Cholesterol: 0 mg
Hodnocení receptu
Pečená pražma / Sama al horno al gusto conejero

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 1 ryba pražma
  • 1 střední cibule
  • 1 citrón
  • 1 pomeranč
  • 1 dl suchého sherry vína

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.