Vyberte si
parametry receptu

Polévka fazolová s vepřovým ouškem/Judías con oreja/

Aragón | Polévky

Fazole necháme 24 hodin odstát ve vodě a na druhý den je vložíme do hrnce se studenou vodou. Přivedeme k varu, odstavíme z plotny, vyměníme vodu za studenou a přidáme vepřová ouška. Přivedeme k varu a vaříme na mírném ohni asi 15 minut.
Poté přidáme na drobno nakrájenou cibuli, celou neoloupanou palici česneku a chorizo vcelku. Osolíme dle chuti. Vaříme na mírném ohni, dokud fazole a vepřová ouška nezměknou. Před podáváním ouška a chorizo nakrájíme na kousky a vložíme zpět.

  • Žánr: Posilující
  • Doba přípravy: 1 560 minut
  • Energie: 1 130 kcal. / 4 728 kJ
  • Bílkoviny: 66,38 g
  • Sacharidy: 166,63 g
  • Tuky: 28,35 g
  • Cholesterol: 52,50 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Polévka fazolová s vepřovým ouškem / Judías con oreja

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 50 g salámu chorizo
  • 0.5 kg bílých fazolí
  • 150 g vepřového ouška
  • 1 palice česneku
  • 1 cibule
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.