Vyberte si
parametry receptu

Jehněčí s bramborami/Ternasco con patatas a lo pobre/

Aragón | Masité (jehněčí)

Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Společně s na plátky nakrájenými stroužky česneku, bobkovým listem, olejem, solí a vodou je vložíme do hliněné mísy. Nahoru umístíme jehněčí maso a pečeme v mírné troubě asi hodinu a půl. Během této doby maso poléváme výpečkem, popř. otočíme.

  • Žánr: Posilující
  • Doba přípravy: 110 minut
  • Energie: 2 856 kcal. / 11 951 kJ
  • Bílkoviny: 52,90 g
  • Sacharidy: 92,99 g
  • Tuky: 252,51 g
  • Cholesterol: 0 mg
  • Druh masa: jehněčí
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Jehněčí s bramborami / Ternasco con patatas a lo pobre

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.75 kg jehněčího masa (nejlépe stehno)
  • 1 kg brambor
  • 3 stroužky česneku
  • 1 bobkový list
  • 1.25 l vody
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.