Vyberte si
parametry receptu

Zelený salát s treskou/Ensalada de bacalao/

País Vasco (Baskicko) | Tapasy

Tresku dáme do hrnce a jakmile začne voda vařit, povaříme cca 20 minut. Nakrájíme si zeleninu. Papriku na proužky, rajčata oloupeme a nakrájíme na kostky, avokádo oloupeme a nakrájíme na proužky a ze zeleného salátu si nachystáme středy. Přimícháme trochu majonézy, kterou si vytvoříme ze žloutků a oleje. Uvařenou tresku nakrájíme na proužky a poklademe jí na salát. Po povrchu dozdobíme proužkem majonézy a pár kapkami oleje.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 35 minut
  • Energie: 482 kcal. / 2 017 kJ
  • Bílkoviny: 21,83 g
  • Sacharidy: 8,81 g
  • Tuky: 39,84 g
  • Cholesterol: 195,00 mg
  • Druh tapasu: studené
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Zelený salát s treskou / Ensalada de bacalao

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 200 g čerstvé tresky
  • 1 zelená paprika
  • 2 rajčata
  • 1 avokádo
  • 2 zelené saláty (střed)
  • 1 žloutek na majonézu
  • Voda

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.