Vyberte si
parametry receptu

Asturijská omeleta/Tortilla a la paisana/

Asturias | Tapasy

Cibuli a papriku si nakrájíme nadrobno. Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Vše usmažíme a přidáme uvařený a scezený hrášek,  jamón nakrájený na kousky a trochu tuňáku v nálevu (nebo v  oleji). Nakonec přidáme rozmíchaná vejce a osolíme. Osmažíme z obou stran, nakrájíme na výseče a podáváme.

  • Žánr: Posilující
  • Doba přípravy: 30 minut
  • Energie: 433 kcal. / 1 814 kJ
  • Pozor obsahuje: vaječný bílek
  • Bílkoviny: 31,65 g
  • Sacharidy: 36,57 g
  • Tuky: 20,96 g
  • Cholesterol: 451,80 mg
  • Druh tapasu: studené
Hodnocení receptu
Asturijská omeleta / Tortilla a la paisana

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 80 g Tuňák v rostlinném oleji 80g, PACK-3 Detail
  • 50 g CHLAZENÉ - Jamon Serrano krájené 80g Detail
  • 3 vejce
  • 0.25 kg brambor
  • 30 g hrášku
  • 1 paprika
  • 1 cibule
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.