Vyberte si
parametry receptu

Barevný česnek/Ajo colorado/

Andalucía | Omáčky

V trošce vody uvaříme do měkka oloupané celé brambory spolu s paprikami zbavenými semínek a oloupanou cibulí.
V hmoždíři rozdrtíme česnek a kmín, poté přidáme uvařené brambory a papriky a vytvoříme hustou pastu, dále pomalu vmícháváme olivový olej.
Podle potřeby zjemníme zbytkem vody, ve které jsme vařili brambory.
Podáváme s pečivem.

  • Doba přípravy: 45 minut
  • Energie: 799 kcal. / 3 345 kJ
  • Bílkoviny: 6,61 g
  • Sacharidy: 56,04 g
  • Tuky: 61,32 g
  • Cholesterol: 0 mg
Hodnocení receptu
Barevný česnek / Ajo colorado

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 1.5 dl Extra panenský olivový olej 0,5L, sklo Detail
  • 0.5 kg brambor
  • 6 sušených paprik
  • 50 g cibule
  • 2 stroužky česneku
  • Špetka kmínu
  • Sůl
  • Voda

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.