Vyberte si
parametry receptu

Baskická zeleninová směs/Piperrada/

País Vasco (Baskicko) | Zeleninové

Červené papriky opečeme, oloupeme a nakrájíme na proužky. Zelené papriky osmažíme na oleji a nakrájíme na kolečka. Vše si dáme stranou. Do hrnce dáme rozpálit olej, na kterém osmahneme nakrájenou cibulku, nakrájená rajčata na kousky a trochu cukru. Necháme dusit cca 20 minut. Po uvaření rajčatovou směs přepasírujeme přes síto a spolu s opečenými červenými a zelenými papriky dáme do hrnce a vaříme dalších 10 minut. Takto hotovu směs podáváme s opečenou bagetou či chlebem.

  • Žánr: Fitness
  • Doba přípravy: 60 minut
  • Energie: 354 kcal. / 1 481 kJ
  • Bílkoviny: 6,90 g
  • Sacharidy: 43,04 g
  • Tuky: 18,60 g
  • Cholesterol: 0 mg
Hodnocení receptu
Baskická zeleninová směs / Piperrada

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 400 g rajčat
  • 4 zelené papriky
  • 1 cibule
  • Sůl
  • Špetka cukru
  • 4 červené papriky

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.