Vyberte si
parametry receptu

Brambory s rýží a fazolemi/Recao de binéfar/

Aragón | Bezmasé

Fazole necháme 24 hodin odmočit ve vodě. Na druhý den je vložíme do studené neosolené vody a přivedeme k varu. Poté odstavíme z plotny, přikryjeme pokličkou a necháme 5 minut odstát. Vodu slijeme, nalijeme studenou, přidáme neoloupané stroužky česneku, na proužky nakrájenou cibuli, olivový olej, bobkový list a pálivou papriku, opět přivedeme k varu a na mírném ohni vaříme, dokud fazole nezměknou. Poté přidáme oloupané, na kostky nakrájené brambory a po dalších 5 minutách rýži. Vaříme, dokud brambory a rýže nezměknou. Osolíme dle chuti.

  • Žánr: Fitness
  • Doba přípravy: 1 560 minut
  • Energie: 591 kcal. / 2 472 kJ
  • Bílkoviny: 24,80 g
  • Sacharidy: 125,00 g
  • Tuky: 2,11 g
  • Cholesterol: 0 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Brambory s rýží a fazolemi / Recao de binéfar

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 15 g Pálivá paprika mletá 125g Detail
  • 150 g bílých fazolí
  • 3 menší brambory
  • 4 stroužky česneku
  • 1 menší cibule
  • 1 bobkový list
  • Sůl
  • 100 g rýže

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.