Vyberte si
parametry receptu

Broskev ve víně se skořicí/Melocotón al vino tinto con canela/

La Rioja | Dezerty

Broskve oloupeme a nakrájíme na půlky. Dáme do misky, zasypeme cukrem a přidáme celou skořici. Dobře promícháme a dáme do lednice odpočinout na 30 minut. Po tomto čase přilijeme víno a necháme macerovat další 4 hodiny v lednici. A podává se studené.

  • Žánr: Romantická
  • Doba přípravy: 300 minut
  • Energie: 349 kcal. / 1 460 kJ
  • Bílkoviny: 2,02 g
  • Sacharidy: 79,85 g
  • Tuky: 0 g
  • Cholesterol: 0 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Broskev ve víně se skořicí / Melocotón al vino tinto con canela

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 1 dl Vega Libre Tinto 2014 Detail
  • 4 broskve
  • 1 celá skořice
  • 100 cukru

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.