Vyberte si
parametry receptu

Tuňák se zeleninovou omáčkou/Bonito con fritada/

La Rioja | Rybí

Příprava smažené, zeleninové směsi - na oleji osmahneme dozlatova nakrájenou cibulku, přidáme nakrájené papriky a nakonec nakrájená rajčata zbavená semínek. Přidáme trochu vody a vše provaříme na mírném ohni 30 minut. Dle potřeby přidáme do směsi trochu cukru, aby nebyla kyselá.
Podkovy z tuňáka zbavíme kůže a kosti, omyjeme a osušíme. Osolíme a obalíme v mouce. Osmažíme na oleji. Po osmažení přidáme do pánve k tuňáku již hotovu zeleninovou směs a vše ještě spolu provaříme 5 minut. A servírujeme.

  • Žánr: Romantická
  • Doba přípravy: 50 minut
  • Energie: 726 kcal. / 3 038 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek
  • Bílkoviny: 47,56 g
  • Sacharidy: 27,27 g
  • Tuky: 48,21 g
  • Cholesterol: 84,00 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Tuňák se zeleninovou omáčkou / Bonito con fritada

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 2 ks 200 g podkovy z tuňáka
  • 4 rajčata
  • 1 cibule
  • 2 zelené papriky
  • Polohrubá mouka na obalení
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.