Vyberte si
parametry receptu

Broskve na víně/Melocotón en vino/

Aragón | Ovocné

Broskve oloupeme a nakrájíme na kousky, které vložíme do hliněné nádoby. Posypeme je cukrem, nastrouhanou citronovou kůrou, polijeme vínem a přidáme skořici. Necháme macerovat 4-5 dnů.

  • Žánr: Afrodiziakální
  • Doba přípravy: 5 760 minut
  • Energie: 255 kcal. / 1 066 kJ
  • Bílkoviny: 1,64 g
  • Sacharidy: 47,58 g
  • Tuky: 0 g
  • Cholesterol: 0 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Broskve na víně / Melocotón en vino

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 3 čerstvé broskve
  • 1 celá skořice
  • 50 g cukru krystal
  • Kůra z 1/2 citrónu

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.