Vyberte si
parametry receptu

Červená řepa s tuňákem/Remolachas con atún/

Andalucía | Tapasy

V osolené vodě uvaříme do měkka červenou řepu. Vyjmeme a ještě než zchladne, oloupeme a nakrájíme na čtverečky. Dáme do mísy společně s tuňákem.
Petrželovou nať a stroužky česneku nasekáme na jemno a nasypeme do mísy. Osolíme, pokapeme olejem a balzamickým octem.
Dobře promícháme.

  • Žánr: Fitness
  • Doba přípravy: 30 minut
  • Energie: 1 100 kcal. / 4 604 kJ
  • Pozor obsahuje: vaječný bílek
  • Bílkoviny: 47,38 g
  • Sacharidy: 62,36 g
  • Tuky: 74,77 g
  • Cholesterol: 622,00 mg
  • Druh tapasu: studené
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Červená řepa s tuňákem / Remolachas con atún

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 1 dl Extra panenský olivový olej 0,25L, sklo Detail
  • 200 g Tuňák se slunečnicovým olejem 1 Kg - kousky Detail
  • 1 kg červené řepy
  • 4 vejce uvařená na tvrdo
  • Voda
  • 2 stroužky česneku
  • Sůl
  • Čerstvá petrželová nať

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.