Vyberte si
parametry receptu

Česneková polévka/Sopa de ajo/

Castilla - La Mancha | Polévky

V hrnci na oleji osmahneme neloupané stroužky česneku, které nakrojíme a dáme pryč stranou. Na stejném oleji osmahneme kostičky jamónu a dáme také stranou. A nakonec na stejném oleji osmahneme krajíce chleba, který si také dáme stranou.  Do hrnce dáme opět osmažený česnek, jamón, oloupané rajče a sladkou papriku, dobře promícháme a přidáme vodu a trochu soli. Vaříme 15 minut.Servírujeme tak, že nalijeme polévku do misky a vložíme do ní volské oko a opečený krajíc chleba.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 40 minut
  • Energie: 612 kcal. / 2 559 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek, vaječný bílek
  • Bílkoviny: 29,35 g
  • Sacharidy: 52,90 g
  • Tuky: 31,49 g
  • Cholesterol: 290,00 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Česneková polévka / Sopa de ajo

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 30 g Sladká paprika mletá 125g Detail
  • 1 rajče
  • 0.5 l vody
  • 2 krajíce bílého chleba
  • 1 červená paprika
  • 2 stroužky česneku
  • 2 vejce
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.