Vyberte si
parametry receptu

Pečené jehněčí/Cordero asado/

Castilla - La Mancha | Masité (jehněčí)

Jehněčí dáme do pekáče. Česnek oloupeme a nakrájíme na kolečka stejně tak, jako rajčata. Podlijeme olejem a dáme péct do trouby na  180 stůpňu pečeme do hotova . Těsně před upečením přelijeme bílým vínem a dáme ještě na chvíli péct.

  • Žánr: Posilující
  • Doba přípravy: 80 minut
  • Energie: 831 kcal. / 3 476 kJ
  • Bílkoviny: 30,34 g
  • Sacharidy: 6,21 g
  • Tuky: 74,37 g
  • Cholesterol: 0 mg
  • Druh masa: jehněčí
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Pečené jehněčí / Cordero asado

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.5 kg jehněčí kýty
  • 2 rajčata
  • 1 stroužek česneku
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.