Vyberte si
parametry receptu

Chalupářská paella/Rancho/

Aragón | Paelly

Na pánvi rozehřejeme olivový olej a osmahneme na něm zprudka jehněčí maso rozporcované na kousky. Přidáme na kostky nakrájený jamón serrano, čtvrtky artyčoků, proužky cibule a stroužek česneku. Povaříme asi 15 minut, poté přidáme oloupané a na kousky nakrájené brambory, bobkový list a dostatek vody. Jakmile brambory změknou, přidáme do hrnce rýži a vaříme dalších 15 minut. Osolíme dle chuti.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 45 minut
  • Energie: 1 541 kcal. / 6 450 kJ
  • Bílkoviny: 100,31 g
  • Sacharidy: 179,30 g
  • Tuky: 63,09 g
  • Cholesterol: 0 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Chalupářská paella / Rancho

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 400 g jehněčího hrudí
  • 200 g brambor
  • 1 menší cibule
  • 1 zelená paprika
  • 1 stroužek česneku
  • 1 bobkový list
  • Voda
  • Sůl
  • 200 g rýže
  • 8 artyčoků - čtvrtky

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.