Vyberte si
parametry receptu

Chlebová omeleta/Tortilla de miga de pan/

País Vasco (Baskicko) | Bezmasé

Jednu omeletu vytvoříme ze dvou vajec, 50 g chlebové střídy a lžíce rajčatového pyré.
V misce si rozmícháme vejce, do kterého přidáme chlebovou střídu a necháme chvíli, aby chleba nasál. Osolíme, dáme na pánev na olej a osmažíme.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 25 minut
  • Energie: 483 kcal. / 2 021 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek, vaječný bílek
  • Bílkoviny: 17,62 g
  • Sacharidy: 33,09 g
  • Tuky: 30,91 g
  • Cholesterol: 580,00 mg
Hodnocení receptu
Chlebová omeleta / Tortilla de miga de pan

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 1 dl Tomate Frito 400g Tetra Pack Detail
  • 4 vejce
  • 100 g chlebové střídy z bílého chleba
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.