Vyberte si
parametry receptu

Chřest s vinnou zálivkou/Espárragos naturales/

La Rioja | Zeleninové

Do hrnce dáme vodu, kterou osolíme. Jakmile začne vařit, přidáme oloupaný chřest a necháme vařit cca 15 minut. Po uvaření je scedíme. Z vinného octa a olivového oleje vytvoříme zálivku, kterou chřest přelijeme. A servírujeme.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 25 minut
  • Energie: 440 kcal. / 1 842 kJ
  • Bílkoviny: 5,35 g
  • Sacharidy: 13,20 g
  • Tuky: 40,50 g
  • Cholesterol: 0 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Chřest s vinnou zálivkou / Espárragos naturales

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 1 dl Extra panenský olivový olej 0,25L, sklo Detail
  • 1 dl Balsamický vinný ocet Reserva 0,25L Detail
  • 500 g čerstvého, bílého chřestu
  • Voda
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.