Vyberte si
parametry receptu

Chřestová omáčka/Salsa de espárragos/

Cantabria | Omáčky

Chřest i s nálevem rozmixujeme. V misce si rozmícháme olej spolu s máslem a postupně přidáváme mouku. Zamícháme a přidáme rozmixovaný chřestový krém. Vše dáme do hrnce na plamen a za stálého míchání vaříme cca 3 minuty. Osolíme a opepříme a jeli třeba, přepasírujeme přes síto. Tato omáčka je vhodná na bílé ryby.

  • Žánr: Romantická
  • Doba přípravy: 15 minut
  • Energie: 274 kcal. / 1 146 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek, mléko
  • Bílkoviny: 5,44 g
  • Sacharidy: 21,40 g
  • Tuky: 19,00 g
  • Cholesterol: 31,50 mg
Hodnocení receptu
Chřestová omáčka / Salsa de espárragos

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 2 velké lžíce kukuřičné mouky
  • 30 g másla
  • Sůl
  • Pepř bílý mletý

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.