Vyberte si
parametry receptu

Čočkový nákyp s vaječnou krustou/Lentejas en puré con costrada de huevos/

Cantabria | Bezmasé

Do hrnce s vodou a trochou oleje dáme čočku s nakrájeným česnekem, cibulí, pórkem, mrkví a solí a vaříme na mírném ohni. Po uvaření vše rozmixujeme a dáme do zapékací misky. Troubu rozehřejeme na 180°C a necháme 10 minut zapéct. Rozmícháme si vejce a nalijeme na pyré. Necháme zapéct, dokud vejce nevytvoří krustu. Čočkové pyré podáváme s opečeným , bílým chlebem či toustem.

  • Žánr: Fitness
  • Doba přípravy: 70 minut
  • Energie: 572 kcal. / 2 394 kJ
  • Pozor obsahuje: vaječný bílek
  • Bílkoviny: 36,22 g
  • Sacharidy: 81,38 g
  • Tuky: 13,33 g
  • Cholesterol: 290,00 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Čočkový nákyp s vaječnou krustou / Lentejas en puré con costrada de huevos

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 200 g čočky
  • 1 pórek
  • 0.5 cibule
  • 1 mrkev
  • 2 vejce
  • 1 stroužek česneku
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.