Vyberte si
parametry receptu

Drůbková polévka/Sopa de menudillos/

Madrid | Polévky

Drůbky omyjeme a 1 minutu provaříme ve vodě. Poté scedíme a nakrájíme na kousky. Plátky chleba opečeme v troubě. Na pánev dáme olej, na kterém osmahneme drůbky a  jamón nakrájený na kousky. Přidáme horký kuřecí vývar. Na talíř dáme nejdříve plátek opečeného chleba, který zalijeme vývarem s drůbky. Ozdobíme nakrájenou petrželí.

  • Žánr: Posilující
  • Doba přípravy: 30 minut
  • Energie: 476 kcal. / 1 990 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek
  • Bílkoviny: 32,71 g
  • Sacharidy: 48,37 g
  • Tuky: 16,44 g
  • Cholesterol: 4,00 mg
Hodnocení receptu
Drůbková polévka / Sopa de menudillos

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 200 g drůbků (kuře, slepice)
  • 0.5 l kuřecího vývaru
  • 2 plátky bílého chleba
  • Sůl
  • Voda
  • Petržel

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.