Vyberte si
parametry receptu

Dušená pražma se sušenými paprikami/Besugo en salsa con pimientos secos/

La Rioja | Rybí

Na oleji osmahneme dozlatova nakrájenou cibulku a následně přidáme i nakrájený česnek. Filety z pražmy obalíme v mouce a osmahneme na stejné pánvi kůží dolů. Přidáme bobkový list, šafrán a rybí vývar.
Sušené papriky dáme do hrnce s vodou, osolíme a přidáme trochu oleje. Po 5 minutách vaření scedíme a přidáme do pánve s rybou. Vše necháme provařit 15 minut a servírujeme.

  • Žánr: Fitness
  • Doba přípravy: 45 minut
  • Energie: 806 kcal. / 3 371 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek
  • Bílkoviny: 64,10 g
  • Sacharidy: 30,05 g
  • Tuky: 46,95 g
  • Cholesterol: 20,40 mg
Hodnocení receptu
Dušená pražma se sušenými paprikami / Besugo en salsa con pimientos secos

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.25 g Pravý šafrán - blistr Detail
  • 600 g celé pražmy
  • 2 sušené papriky
  • 3 dl rybího vývaru
  • 2 stroužky česneku
  • 2 velké lžíce polohrubé mouky
  • 1 cibule
  • 0.25 l vody
  • 1 bobkový list
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.