Vyberte si
parametry receptu

Dušený pstruh na víně a mandlích/Truchas con almendras/

Castilla - La Mancha | Rybí

Pstruhy omyjeme, osušíme a očistíme uvnitř. Osolíme a obalíme v mouce. Osmažíme na oleji. Po osmažení odsajeme přebytečný tuk a vložíme do zapékací mísy. Na stejném oleji také  osmahneme mandle, které potom rozdrtíme v mlýnku. Na tomto oleji taktéž osmažíme jamón, nakrájený na proužky a česnek. Na pstruhy dáme osmažený jamón, česnek, mandle, zbylý olej ze smažení a zalijeme bílým vínem. Mísu zakryjeme a necháme pstruhy dusit při střední teplotě do měkka. Rybu servírujeme přelitou vydušenou omáčkou. 

  • Žánr: Romantická
  • Doba přípravy: 45 minut
  • Energie: 994 kcal. / 4 160 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek, oříšky
  • Bílkoviny: 75,24 g
  • Sacharidy: 37,12 g
  • Tuky: 60,17 g
  • Cholesterol: 210,00 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Dušený pstruh na víně a mandlích / Truchas con almendras

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 30 g Mandle loupané, pražené, solené, 5 kg Detail
  • 80 g CHLAZENÉ - Jamon Serrano krájené 80g Detail
  • 2 pstruzi po 300 g
  • Polohrubá mouka na obalení
  • 1 česnek
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.