Vyberte si
parametry receptu

Hovězí steaky na rajčatech/Carne con tomate/

Valencia | Masité (hovězí)

Plátky masa naklepeme paličkou na co nejtenčí kousky. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na drobno.
Petrželovou nať nasekáme.
Na pánvi rozehřejeme olej a osmahneme na něm stroužek česneku, petrželovou nať a rajčata. Dle potřeby přidáme trochu vody.
Na tomto podkladu osmahneme plátky masa, z každé strany asi 3-4 minuty. Osolíme a posypeme oreganem.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 20 minut
  • Energie: 782 kcal. / 3 273 kJ
  • Bílkoviny: 47,89 g
  • Sacharidy: 12,20 g
  • Tuky: 60,31 g
  • Cholesterol: 201,00 mg
  • Druh masa: hovězí
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Hovězí steaky na rajčatech / Carne con tomate

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 600 g hovězího masa - nakrájených na 8 plátků (svíčková, pupek)
  • 500 g vyzrálých rajčat
  • 1 svazek petrželové nati
  • 0.5 stroužků česneku
  • Špetka drceného oregana
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.