Vyberte si
parametry receptu

Hranolky se smaženými vejci/Huevos estrellados con patatas fritas/

Madrid | Bezmasé

Omyté a oloupané brambory nakrájíme podélně na hranolky a osolíme. Osmažíme dozlatova na oleji 6-8 minut. Na další pánvi rozpálíme olej, na kterém osmažíme volská oka. Servírujeme tak, že na hranolky rozprostřeme volská oka, která vidličkou lehce rozbijeme na kousky.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 20 minut
  • Energie: 1 293 kcal. / 5 412 kJ
  • Pozor obsahuje: vaječný bílek
  • Bílkoviny: 17,70 g
  • Sacharidy: 46,10 g
  • Tuky: 113,95 g
  • Cholesterol: 580,00 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Hranolky se smaženými vejci / Huevos estrellados con patatas fritas

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.25 l Extra panenský olivový olej 1L, PET Detail
  • 4 vejce
  • 0.5 kg brambor
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.