Vyberte si
parametry receptu

Hráškovo - fazolový krém/Sopa canguesa/

Asturias | Polévky

V hrnci uvaříme do měkka hrášek, bílé fazole, nakrájenou cibuli, mrkev a petržel, přidáme sůl dle chuti. Rozvařenou směs dále rozmixujeme a přidáme máslo. Dozdobíme petrželkou.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 60 minut
  • Energie: 723 kcal. / 3 026 kJ
  • Pozor obsahuje: mléko
  • Bílkoviny: 37,19 g
  • Sacharidy: 101,55 g
  • Tuky: 23,04 g
  • Cholesterol: 52,50 mg
Hodnocení receptu
Hráškovo – fazolový krém / Sopa canguesa

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 150 g hrášku
  • 150 g bílých fazolí
  • 1 cibuli
  • 1 mrkev
  • Petržel
  • 2 polévkové lžíce másla
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.