Vyberte si
parametry receptu

Hrušky na červeném víně/Peras al vino tinto/

País Vasco (Baskicko) | Dezerty

Hrušky oloupeme a dáme do hrnce s vínem, trochou vody, cukrem a skořicí. A vaříme na mírném ohni cca 1 hodinu. Jakmile jsou hrušky měkké, dáme je stranou z hrnce a necháme jen dále vařit zbytek ingrediencí , až získají krémovou konzistenci. Hrušky dáme na dezertní talířek a přelijeme hotovým krémem.

  • Žánr: Afrodiziakální
  • Doba přípravy: 120 minut
  • Energie: 421 kcal. / 1 760 kJ
  • Bílkoviny: 1,00 g
  • Sacharidy: 65,75 g
  • Tuky: 0 g
  • Cholesterol: 0 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Hrušky na červeném víně / Peras al vino tinto

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 200 g hrušek
  • 100 g cukru
  • 0.5 celé skořice

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.