Vyberte si
parametry receptu

Jehněčí žebírka připravovaná na střešní tašce/Costillas a la teja/

Aragón | Tapasy

Tento pokrm připravujeme netradičně na prohnuté pálené střešní tašce, na kterou naskládáme libovolný počet jehněčích žebírek a pečeme do zlatova v troubě. Servírovaní vypadá velmi efektně.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 30 minut
  • Energie: 486 kcal. / 2 033 kJ
  • Bílkoviny: 34,80 g
  • Sacharidy: 0 g
  • Tuky: 40,80 g
  • Cholesterol: 0 mg
  • Druh tapasu: teplé
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Jehněčí žebírka připravovaná na střešní tašce / Costillas a la teja

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 600 g jehněčí žebírka v libovolném počtu dle chuti
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.