Vyberte si
parametry receptu

Královská houbová omeleta/Tortilla de champiňones a la reinosa/

Cantabria | Bezmasé

Žampiony očistíme a nakrájíme na tenké filety. Na pánev dáme máslo s olejem, přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a žampiony. Vše smažíme cca 15 minut, dokud žampiony nezměknou. Po osmažení osolíme a zakapeme citrónovou šťávou.
V misce rozmícháme vejce, přidáme chlebovou střídu, rajčatové pyré, česnek nasekaný nadrobno a osmažené žampiony. Utvoříme silnější omeletu, kterou osmažíme z obou stran na oleji. Uvnitř necháme lehce nedosmažené. Krájíme na výseče.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 35 minut
  • Energie: 787 kcal. / 3 294 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek, mléko, vaječný bílek
  • Bílkoviny: 26,99 g
  • Sacharidy: 71,09 g
  • Tuky: 44,57 g
  • Cholesterol: 622,00 mg
Hodnocení receptu
Královská houbová omeleta / Tortilla de champiňones a la reinosa

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 1 dl Tomate Frito 400g Tetra Pack Detail
  • 0.5 dl Přírodní citronová šťáva 0,5L Detail
  • 300 g žampionů
  • 4 vejce
  • 0.5 cibule
  • 40 g másla
  • Sůl
  • Pepř
  • Petržel
  • 1 stroužek česneku
  • 1 chlebová střída z bílého chleba

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.