Vyberte si
parametry receptu

Medový chléb/Torrijas con miel/

Castilla - La Mancha | Dezerty

Chléb či bagetu nakrájíme na plátky. V jedné misce si rozmícháme vejce a do druhé nalijeme mléko. Na pánvi rozpálíme olej, v  kterém osmahneme proužky citrónové kůry, které po chvíli dáme stranou z pánve. Plátky chleba nejdříve namočíme v mléce a následně ve vejci a dáme smažit na olej. Smažíme dozlatova z obou stran. Po usmažení plátky přelijeme studeným či teplým medem a servírujeme.

  • Žánr: Afrodiziakální
  • Doba přípravy: 30 minut
  • Energie: 1 479 kcal. / 6 188 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek, mléko, vaječný bílek
  • Bílkoviny: 20,39 g
  • Sacharidy: 90,26 g
  • Tuky: 112,48 g
  • Cholesterol: 290,00 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Medový chléb / Torrijas con miel

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.25 kg bílého, staršího chleba nebo bagety
  • 0.25 l mléka
  • 2 vejce
  • Proužky citrónové kůry
  • 20 g medu

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.