Vyberte si
parametry receptu

Meloun s jamónem/Melón con jamón/

Navarra | Tapasy

Meloun dáme do ledničky a až se vychladí, rozkrojíme ho na 8 stejných dílků.
Zbavíme ho slupky a semínek. Na každý plátek položíme jamón serrano. Podáváme na talíři, doprostřed umístíme plátek másla.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 10 minut
  • Energie: 268 kcal. / 1 120 kJ
  • Bílkoviny: 26,25 g
  • Sacharidy: 28,00 g
  • Tuky: 6,10 g
  • Cholesterol: 0 mg
  • Druh tapasu: studené
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Meloun se šunkou jamón / Melón con jamón

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 2 ks CHLAZENÉ - Jamon Serrano krájené 80g Detail
  • 1 žlutý meloun

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.