Vyberte si
parametry receptu

Navarská omáčka/Salsa navarra/

Navarra | Omáčky

V hrnci rozehřejeme olivový olej a osmahneme na něm všechnu zeleninu nakrájenou na kousky, oloupanou a zbavenou semínek.
Podusíme na mírném ohni, dokud všechna zelenina nezměkne, poté přidáme bílé víno a osolíme. Vaříme několik dalších minut.
Přepasírujeme a podáváme jako přílohu k plněným paprikám, libovým masům, vejcím,…

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 20 minut
  • Energie: 295 kcal. / 1 234 kJ
  • Bílkoviny: 5,11 g
  • Sacharidy: 30,11 g
  • Tuky: 12,34 g
  • Cholesterol: 0 mg
Hodnocení receptu
Navarská omáčka / Salsa navarra

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 2 stroužky česneku
  • 1 cibule
  • 0.5 pórku
  • 5 červených sterilovaných paprik
  • 1 zelená paprika
  • 3 vyzrálá rajčata
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.