Vyberte si
parametry receptu

Omáčka verata/Salsa verata/

Extremadura | Omáčky

V hrnci smícháme balsamický ocet, bobkový list, tymián, sůl a pepř. Přivedeme k varu a poté přilijeme kuřecí vývar. Znovu přivedeme k varu.
Odstavíme z plotny, dosolíme dle chuti a přecedíme.
Podáváme jako přílohu k masům.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 10 minut
  • Energie: 38 kcal. / 157 kJ
  • Bílkoviny: 0 g
  • Sacharidy: 8,90 g
  • Tuky: 0 g
  • Cholesterol: 1,60 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Omáčka verata / Salsa verata

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 2 dl Balsamický vinný ocet Reserva 0,25L Detail
  • Pepř černý mletý
  • 1 bobkový list
  • Špetka tymiánu
  • Sůl
  • 2 dl kuřecího vývaru

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.